Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Με τα τάσια

"Πάω με τα τάσια" ... ή "πάω τριφτός" ... μα τι ωραία η κυπριακή διάλεκτος !
Όλοι θυμούνται το φθινόπωρο να κάνουν δραστηριότητες, συνέδρια και διαλέξεις. Ξέρω φυσικά γιατί συμβαίνει αυτό.
Όσοι λειτουργούν με προϋπολογισμό, δεν μπορούν να ξεκινήσουν την οργάνωση αν δεν έχουν κονδύλι, αλλά τα λεφτά εγκρίνονται τον Γενάρη. Άρα η διοργάνωση ξεκινά από τον χειμώνα, δεν προλαβαίνεις οργανωτικά να το κάνεις πριν το καλοκαίρι και έτσι μαζεύονται όλα το φθινόπωρο !
Εννεν όμως μόνο τα συνέδρια, είναι τα παράπονα του κόσμου που στοιβάζονται (και παίρνουν και τηλέφωνο με παράπονο), είναι οι φοιτητές με τις εργασίες τους (και τις κάποτε περίεργες απαιτήσεις τους π.χ. εύρε μου όλα όσα υπάρχουν γύρο από το τάδε θέμα ..), είναι τα πράγματα και οι πολιτικές που θέλω να προωθήσω, είναι οι συνεδριάσεις της βουλής, είναι η ενημέρωση για το τι συμβαίνει, είναι οι εκατοντάδες τα emails ... είναι ... είναι ...
Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνω να κάνω παρουσιάσεις σε ενήλικες και φοιτητές ... εν γι αυτό που μου άρεσκε τόσο πολλά και η δουλειά μου στο ΑΤΙ.

Έκανα και μια ηλίθια ανακάλυψη. Άμα θα πας περπατητός κάπου, δεν πρέπει να σκέφτεσαι σαν οδηγός .... υπάρχουν πολλές επιλογές αφού μπορείς να πας και μονόδρομο ! αλλά θέλει σκέψη !!!!
Το ίδιο ισχύει και για το ποδήλατα αμα βγαίνεις στα πεζοδρόμια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου