Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

17+1 Τρόποι για να την κάνετε για πάντα δική σας

1. Λουλούδια
Για ποιό λόγο να της αγοράσεις λουλούδια; Αφού θα μαράνουν σε 2-3 μέρες και θα τα πετάξει. Πιάστης κάτι χρήσιμο που θα πάει πολύ καιρό όπως το Pro Evolution Soccer 2009.

2. Αυθορμητισμός
Οι γυναίκες λατρεύουν τους αυθόρμητους αντρες. Ορισμένες ιδεές είναι

◦τσιριλάτε της μεστα αυτιά όταν αποκοιμηθεί
◦σιονοστε της νερό (ειδικά όταν είναι σασμενη)
◦ανακατώστε της τα μαλλιά (ειδικά όταν είναι σασμενη)
3. Αναπάντητες Κλήσεις
Οι γυναίκες λατρεύουν το μυστήριο. Όταν σου τηλεφωνάει να μην το απαντάς. Έτσι θα αναρωτιέται τι κάνεις εκείνη την ώρα και θα τρελαίνεται.

4. Οι παρέες πάνω απο όλα
Εν η επέτειος σας και ο Πάμπος οργανώνει futsal; Η επιλογή είναι προφανές. Φαί γίνεται και αύριο, futsal όμως με ποιούς θα παίξεις αύριο; Οι γυναίκες εκτίμουν τους άνδρες που έχουν δυνατές φιλίες.

5. Καπάκι πάνω και εάν γίνεται πιτσικλισμένο
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η πλειοψηφία των γυναικών ερμηνεύει το πιτσικλισμένο καπάκι ως ένδειξη ανδρισμού.

6. Άλλες γυναίκες
Πρόσφατες έρευνες απόδειξαν ότι ο άνδρας είναι πολυγαμικό ζώο. Οπότε πρέπει να καταλάβει ότι δεν φταίς εσύ, οι έρευνες φταινε (εγίναν απο το ίδιο πανεπιστημίο που έκαμε την έρευνα για το πιτσικλισμένο καπάκι). Επίσης να ξέρεις ότι στις γυναίκες αρέσει ο συναγωνισμός, οπότε καταβάθος τους αρέσει όταν κολλάς (και όχι μόνο) σε άλλες γυναίκες.

7. Σημασία
Να της δίνεις σημασία. Έκτος απο τις στιγμές που βλέπεις τηλεόραση, παίζεις PRO (το δώρο που της εγόρασες, βλέπε 1), είσαι με τους παρέες σου (βλέπε 4), οδηγάς και φυσικά όταν έχει κοντά άλλες γυναίκες (βλέπε 6). Οι γυναίκες λατρεύουν τους αδιάφορους άντρες.

8. Απαντήσεις
Στην ερώτηση πιστεύεις είμαι όμορφη να απαντάς πάντα θα μπορούσες και καλύτερα. Έτσι θα της δίνει κίνητρο να βελτιωθεί.

9. Χεράκια
Χερούθκια και μαλακίες κομμένα. Εάν σου πιάσει το χέρι, σφίξε το δυνατά ώσπου να πονήσει. Έτσι θα της δείξεις τι παλικάρι είσαι.

10. ‘Ελεγχος
Όταν δεν κοιμάτε μαζί σου, να τη πιάννεις κανένα τηλέφωνο μεστη νύχτα για να βλέπεις εάν κοιμάτε πράγματι. Δεν θα σε θεωρήσει παρανοικό, απλά ότι ενδιαφέρεσε πραγματικά.

11. Επίλυση Διαφορών
Όταν νευριάζει με κάτι, εσύ πρέπει να της εξηγάς ότι εν δικό της πρόβλημα. Έτσι θα την βοηθάς να αναπτύξει αυτογνωσία κάτι που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

12. Φάρσα
Μία φάρσα που θα της αρέσει πολύ είναι καμιά νύχτα σαν οδηγάς να σταματήσεις και να της πείς να κατεβεί επειδή ετρύπησε το λάστιχο. Όταν κατεβεί, φύε και άφηστην στη μέση του δρόμου. Θα το εκτιμήσει πολύ γιατι το περπάτημα εν καλή γυμναστική (εμπνευσμένο απο ένα παρέα που το έκανε κάποτε)

13. Μαλλιά
Ανακάτεψε τα μαλλία της. Ειδικά όταν έρτει απο το κομμωτήριο. (εμπνευσμένο απο ένα παρέα που το έκανε κάποτε στο club σε διάφορες κοπέλλες για να τις πειράξει. Τελικά επειράζουνταν…)

14. Ανδρισμός
Φτύσιματα, ρεξίματα, κλανίες. Όσα παραπάνω τόσο το καλύτερο. Οι γυναίκες θέλουν να τα ακούνε συχνά για να αντιλαμβάνονται με τι άντρα κυκλοφορούν.

15. Σ’ Αγαπώ
Απαγορεύεται. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πάρουν τα μυαλά της αέρα.

16. Φανέλλα
Εάν ποτέ σου ζητήσει να φορήσει καμία φανέλλα δική σου το βράδυ, δώστης που τα άπλυτα. Ειδικά εκείνη που φορούσες στο futsal (βλέπε 4). Η μυρωδιά σου θα την τρελάνει.

17. Γενέθλια
Ένα χρόνια πολλά και ένα φιλί είναι αρκετά. Έτσι θα της μάθει να μην εκτιμάει τα υλικά αγαθά. Στο μέλλον όταν θα σας πεί δεν θέλω τίποτε για τα γενέθλια μου τότε θα καταλάβετε ότι έμαθε το μάθημα σου.

18. Προβλήματα
Ποτέ μα ποτέ να μη τη βοηθάτε. Έτσι θα μάθει να στηρίζετε στις δυνάμεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου